individuele trajecten

Ontwikkeltraject, Persoonlijke kracht. Werken aan uw persoonlijke ontwikkeling staat centraal, bijvoorbeeld omdat u uw huidig functioneren en/of de kwaliteit van leven wilt verbeteren. Aanleiding hiervoor kan zijn dat u op dit moment teveel stress ervaart, te weinig voldoening of werkrelaties die moeizaam verlopen en beter kunnen. Het doel van een individueel programma is dat u weer in uw kracht komt en gedrag ontwikkelt om gezond te functioneren en voldoening te ervaren.

Ontwikkeltraject, De volgende stap. Of wellicht wilt u werk wilt maken van uw persoonlijke ontwikkeling omdat u een volgende stap voor ogen heeft waarvoor deze ontwikkeling nodig is. Motto hierbij is: “Je hoeft niet ziek te zijn om beter te willen worden.’

Loopbaanbegeleiding. Soms zijn er momenten in een mensenleven waarbij u zichzelf ‘opnieuw moet uitvinden’. In een individueel loopbaantraject onderzoekt u wat uw talenten zijn, eventuele belemmeringen en uw drijfveren. Met begeleiding maakt u uw eigen toekomstprofiel. Hiermee krijgt u zicht op uw (nieuwe) mogelijkheden en de keuzes die u kunt maken.

Outplacement. Een outplacement traject begint met Loopbaanbegeleiding maar gaat verder. U wordt ook begeleid bij het vinden van de juiste baan of bijvoorbeeld bij het opstarten van uw eigen onderneming. Een optie bij outplacement is om begeleid te worden ‘van werk naar werk’, net zolang totdat u uw nieuwe maatschappelijke positie hebt verworven.

U bent welkom om een afspraak te maken waarin we uw coachvraag bespreken. Wanneer blijkt dat er ‘een klik’ is, kan ik een passend aanbod doen.